Umorni ste od rada sa starim, sporim i nekompatibilnim CAD programom? Sada je pravo vrijeme da odaberete novi program s izvrsnim performansama i ostvarite do 50% popusta pri jednostavnoj zamjeni ”staro za novo”.

Imate stari AutoCAD softver koji više ne možete koristiti zbog nedostatka funkcionalnosti, nekompatibilnost s novim Windows okruženjima ili pak zbog visokih cijena najma?

Sve što trebate učiniti je poslati nam potvrdu o kupnji ili najmu, a zauzvrat dobijete bon, odnosno popust na kupnju novog modernog CAD/BIM softvera.

Po sistemu staro za novo vam nudimo sljedeće kombinacije:

  1. Zamjena AutoCAD LT za GstarCAD Standard 2D
  2. Zamjena AutoCAD za GstarCAD Professional 2D/3D
  3. Zamjena AutoCAD bilo kojeg tipa za GstarCAD Architecture 2D/3D
  4. Zamjena AutoCAD bilo kojeg tipa za GstarCAD Mechanical
  5. Zamjena ostalih CAD softvera drugih proizvođača za GstarCAD Professional 2D/3D ili GstarCAD Architecture

Što je usluga Staro za novo?

Staro za novo je aktualna nova usluga koja vam omogućuje zamjenu vašeg starog CAD programa za bilo koji novi CAD ili BIM softver.

Imate stari CAD program koji ne koristite? Želite li uvijek imati ažuriranu verziju svog omiljenog softvera?

Stari CAD softver jednostavno prestanete koristiti, a mi ćemo se pobrinuti za odabir novog programa koji onda možete koristiti bez ikakvih briga uz uključeno održavanje.

Postupak usluge

Za stari softver, odnosno AutoCAD ili neki drugi CAD ili BIM program, ponesite sa sobom ili pošaljite na naš mail kopiju računa ili screenshot gdje je vidljivo da ste program kupili ili iznajmili. Naš CAD/BIM konzultant će izvršiti provjeru autentičnosti te procijeniti otkupnu vrijednost vašeg starog programa te ćete dobiti bon za popust pri kupnji. Ako se odlučite za kupnju novog softvera, možete ga otplatiti s bonom, a eventualnu razliku u cijeni platiti sami.

Česta pitanja

 Koje programe uzimamo u obzir pri zamjeni staro za novo?

Otkupljujemo sve aktualne i zastarjele softverske pakete temelje na CAD ili BIM tehnologiji i podržavaju .dwg ili .ifc format.

 Što mogu kupiti ako koristim uslugu staro za novo?

Možete odabrati bilo koji CAD ili BIM program, a iz iskustva, kupci se najčešće odlučuju na zamjenu AutoCAD-a s GstarCAD-om gdje je popust najočitiji. Također možete odabrati nekoliko drugih proizvoda, a njih iznos može biti iznad procijenjene vrijednosti, pri čemu razliku vrijednosti možete doplatiti sami..

Što je s zamjenom starog programa za gotovinu?

Zamjena za gotovinu nažalost nije moguća. Kupnja novog programa, ili više njih, mora se izvesti isti dan.

Mora li se dobiveni iznos iskoristiti u cijelosti?

Da, iznos se mora potrošiti u cijelost. Ukoliko izaberete jeftiniji program, razliku u cijeni vam ne možemo isplatiti.

O čemu treba voditi računa prije evaluacije programa?

Morate biti vlasnik softvera, program mora biti na vaše ime (račun ili online certifikat) i ne smije biti posuđen ili ”ukraden”. Ukoliko postoji sumnja da niste vlasnik programa, uslugu vam ne možemo ponuditi.

Može li se procijenjena vrijednost kombinirati s trenutnim akcijama?

Naravno. Ocijenjena vrijednost se smatra kao dodatni popust koji je potom moguće kombinirati s već postojećim popustima.

Ostaje li stari softver u mom vlasništvu?

Da. Zadržite svoj program, a uz iskorišteni popust dobivate novi program po povoljnijoj cijeni.

Isprobajte novi CAD softver!

Pogledajte kratku prezentaciju GstarCAD programa!

Ako tražite moderan i moćan softver po pristupačnoj cijeni, isprobajte novu verziju GstarCAD-a. Naravno, možete iskoristiti promociju ‘staro za novo’ ako već posjedujete stariji program.