PDF2DXF

PDF2DXF

PDF2DXF je kvalitetno integriran dodatak za programsku opremu GstarCAD.

Ova funkcija značajno proširuje područje primjenjivosti omogućavajući korisnicima pretvaranje crteža u Adobe PDF formatu direktno u .dxf u GstarCAD softveru.

Ključne značajke

PDF2DXF je idealna funkcija, razvijena od strane kompanije Visual Integrity, za korisnike koji često trebaju pretvarati PDF vektorske CAD crteže u .dxf format, koji se može otvoriti i uređivati u GstarCAD softveru. Nakon otvaranja u GstarCAD softveru, .dxf datoteka može se jednostavno pohraniti kao .dwg datoteka.

Sve CAD vrste objekata poput teksta, dijagrama, slika i dr. mogu se uvesti precizno i bez ikakvih grešaka. Za rasterske PDF datoteke funkcija omogućuje generiranje točne slike koja se može koristiti kao sloj za praćenje u aplikaciji poput GIS mapping. Uz to korisnik može dodavanjem integriranog paketnog režima jednostavno i brzo odjednom pretvoriti više PDF datoteka u .dfx format.

Pored snažnih funkcija i visoke učinkovitosti GstarCAD* softvera, PDF2DXF pomaže korisnicima proširiti područje primjenjivosti GstarCAD aplikacija te doprinosi udobnosti i fleksibilnosti dizajniranja i crtanja.

*može se integrirati s GstarCAD 2012 / 8/ 2015 i GstarCAD 2016, također s verzijom Standard ili Professional

PDF2DXF