GstarCAD Professional

DWG kompatibilan 2D / 3D CAD sistem

Povoljna alternativa za punu verziju AutoCAD

 

GstarCAD Professional

Povoljno licenciranje

Trajne licence, ažuriranja…

GstarCAD Professional

Dodaci / proširenja

Dodaci, moduli i proširenja

GstarCAD Professional

Usporedba verzija

GstarCAD Professional

GstarCAD Professional

Korisnička podrška

Pitanja, mišljenja, prijedlozi…

GstarCAD Professional

GstarCAD Professional


Najpopularnije CAD rješenje

GstarCAD Professional je naš najprodavaniji CAD softver. Ovo je najpovoljnija zamjena za punu verziju AutoCAD-a. GstarCAD Professional je najbolji alat za univerzalno 3D tehničko crtanje u svakoj industriji. Sadrži punu funkcionalnost osnovne verzije GstarCAD Standarda, koja je proširena dodatnim značajkama kao što su “dinamički blokovi” ili “povećalo”.

Prije svega, prednost ove verzije je u 3D CAD funkcijama. GstarCAD Professional sadrži sve funkcije za 3D modeliranje (neparametrijsko) i funkcije volumena (kombiniranje, intersekcija, subtrakcija), uvoz/izvoz modela iz drugog 3D CAD/CAM softvera, alate za 3D uređivanje čvrstih objekata u CAD okruženju, STL izvoz za 3D print, izrada 2D presjeka i 3D pogleda za brže crtanje 3D dokumentacije.

Funkcionalnost

Glavne funkcije

GstarCAD Professional

Precizno crtanje

Uz hvatanje točaka, unos koordinata, interaktivni kursor, snap funkciju i mrežu, možete precizno projektirati i izraditi svoje tehničke crteže brže i lakše bez pogrešaka.

GstarCAD Professional

Brza odzivnost

Vrlo brz odziv programa tijekom crtanja, modeliranja ili modificiranja vaših nacrta. Prije izvršavanja naredbe možete vidjeti željeni rezultat.

GstarCAD Professional

Asocijativno kotiranje

Različite mogućnosti označavanja i dimenzioniranja (linearno, paralelno, radijalno i kutno dimenzioniranje, opis koordinata i duljina lukova, itd.) Kada promijenite nacrt, kote se automatski prilagođavaju.

GstarCAD Professional

Uvoz referentnih crteža

Za lakši rad podržite svoje nacrte vanjskom referencom ili pozadinom (DWG, DWF, DGN, PDF ili rasterska slika). Nakon podešavanja položaja i veličine, možete prilagoditi prozirnost uvezenih

GstarCAD Professional

Brže promjene

Napravite različite varijante. Funkcije za kopiranje, rastezanje i zrcaljenje pojedinih odabranih elemenata omogućuju brži rad.

GstarCAD Professional

3D dizajn

Iako je GstarCAD idealan alat za 2D dizajn, Professional verzija je također prikladna za zahtjevne 3D dizajne.

GstarCAD Professional

3D modeliranje

Izradite 3D modele s Booleovim operacijama i standardnim CAD operacijama kao što su Extrude, Fillet i još mnogo toga. Također analizirajte informacije iz 3D elemenata kao što su moment inercije, težište i volumen.

GstarCAD Professional

3D prikaz

Interaktivna vizualizacija modela i mogućnost određivanja različitih načina prikaza (žičani, zasjenjeni, realistični…), što povećava kontrolu i kvalitetu vaših modela.

Više funkcija

GstarCAD Professional

Dinamično upisivanje

Više ne morate gledati u naredbeni redak na dnu zaslona, ​​sada se možete usredotočiti na pokazivač miša, čak i kada upisujete dimenzije ili naredbe. Osim toga, značajka AutoComplete nudi naredbe prikladne u tom trenutku.

GstarCAD Professional

Povećalo

Idealan alat za rad s velikim i kompliciranim nacrtima. Sada možete lokalno zumirati dio nacrta, bez povećanja cijelog zaslona.

GstarCAD Professional

Korisničko sučelje

Prilagodite izgled, sadržaj izbornika, grupe značajki s karticama i alatne trake po svom ukusu. Izradite vlastiti radni set za različite zadatke.

GstarCAD Professional

Radno okruženje

Možda vam se neće svidjeti moderno ”Ribbon” korisničko sučelje ako ste navikli na starije verzije AutoCAD-a, a u tom slučaju možete se prebaciti na klasično GstarCAD korisničko sučelje.

GstarCAD Professional

Integrirani API

Razvijate li aplikaciju za AutoCAD? Uz API integriran u GstarCAD (LISP, VBA, .NET, GRX – slično ARX / AutoCAD Runtime eXtension za C ili C ++ aplikacije), vaša će migracija biti puno lakša.

GstarCAD Professional

Upravitelj slojeva (Layera)

Crtanje sa slojevima je kao crtanje na ”paus” papiru, zaključajte ili skrijte određene slojeve. Kombinirajte više pojedinačnih slojeva u jedan sloj ili izbrišite nepotrebne slojeve. Nacrtajte pojedinačne slojeve koji su povezani s vašim područjem u jednom projektu. Nacrti će biti organiziraniji, jasniji i čitljiviji.

GstarCAD Professional

DWG format

Izravno otvorite nacrte koje su izradili vaši suradnici u AutoCAD-u ili AutoCAD-u LT. Jednostavno dovršite ili modificirajte dobivene nacrte jer GstarCAD također radi na temelju DWG i DXF datoteka. Spremite datoteku i pošaljite je natrag suradnicima bez uvoza ili izvoza.

GstarCAD Professional

Norme i standardi

Stvorite DWT podloge za crtanje s vlastitim postavkama ispisa, načinom dimenzioniranja, vrstama linija i šrafiranjem. Također, pripremite glave nacrte i sve potrebne blokove za svoj način rada i tako uštedite vrijeme pri osmišljavanju novih projekata

Nove funkcije 2019

Nove funkcije 2018

GstarCAD Professional

Preuzimanje je jednostavno. Preuzmite besplatnu 30-dnevnu verziju i isprobajte softver. Prilikom kupnje trajne licence možete odabrati i opciju održavanja licence, koja omogućuje besplatnu tehničku podršku i buduće nadogradnje.

Isprobajte program prije kupnje

RAZMISLITE SADA

Uštedite na nadogradnjama, tehničkoj podršci i drugim pogodnostima uz opciju održavanja 365 AutoRenewal Subscription za vašu trajnu licencu.

GstarCAD Professional
Subscription AutoRenewal 365

Saznajte više o prednostima godišnje usluge održavanja licence