GstarConcrete

Otkrijte moćni GstarConcrete:
Savršeni softverski dodatak za
armiranobetonske konstrukcije

Napravite nacrte armature do 10x brže.

GstarConcrete – CAD dodatak za brzo i učinkovito projektiranje armiranobetonskih konstrukcija.

GstarConcrete
 • KOMPATIBILNOST

  GstarConcrete je kompatibilan sa svim verzijama programa GstarCAD . Podržava također AutoCAD i neke druge CAD platforme.

 • JEDNOSTAVNOST

  Sve GstarConcrete funkcije su brze, jednostavne i učikovite. Izradite jednostavne i složene konstrukcijske crteže. Poboljšajte svoju učinkovitost i isporučite savršene nacrte armature.

 • UPOTREBLJIVOST

  Jednostavno sučelje prilagođeno korisniku. Boje ‘polja’, ‘bilješki’ i bilo čega drugog, sadržanog unutar ovih ‘dijaloških okvira’ jednostavnih za korištenje, sa stvarnim pregledima, projektirane su kako bi GstarConcrete učinili intuitivnim softverom.

 • INOVACIJA

  Svi objekti stvoreni u GstarConcrete programu su ‘pametni’ tekstovi i polilinije. Nadalje, sve GstarCAD naredbe su primjenjive. Jednostavnim uređivanjem teksta, sve povezane stavke ažuriraju se u stvarnom vremenu. Slično, rastezanjem/skraćivanjem elemenata se nacrtana armatura automatski prilagođava. Konačno, crtež, nakon što se otvori ili izmijeni pomoću softvera, i dalje će biti DWG datoteka.

Datoteka s probnom licencom bit će isporučena izravno na e-pošta unutar 24h nakon što ispunite obrazac.

 

Moduli

GstarConcrete

STRUCTURE MODULE

Sve potrebno za crtanje planova oplate.

GstarConcrete

REINFORCEMENT MODULE

Modul za armaturu

GstarConcrete

UTILITY MODULE

Posebne funkcije

GstarConcrete

GstarConcrete, inovativni softverski dodatak, revolucionira proces crtanja armiranobetonskih konstrukcija. Kompatibilan s GstarCAD-om, AutoCAD-om Full i ZWCAD-om, ovaj je alat pomno izrađen uz pomoć stručnjaka za konstrukcije. Njegova jedinstvena filozofija usredotočena je na očuvanje integriteta početnog tijeka rada i karakteristika izgleda, bez nametanja krutih ograničenja. Štoviše, GstarConcrete je opremljen nizom jednostavnih, ali moćnih alata, koji korisnicima omogućuju stvaranje visokokvalitetnih i profesionalnih crteža bez napora. Korištenjem ovog vrhunskog softvera možete značajno smanjiti vrijeme proizvodnje i povećati produktivnost.

GstarConcrete iskorištava snagu CAD objekata i naredbi do njihovog najvećeg potencijala. Jednostavnim uređivanjem teksta, baš kao što biste to učinili u bilo kojem CAD softveru, možete svjedočiti promjenama na crtežu u stvarnom vremenu. Intuitivni “dijaloški okviri” programa dizajnirani su imajući na umu načelo samoobuke, služeći i kao koristan vodič i opsežan priručnik za korisnike.

GstarConcrete revolucionira korištenje osnovnih CAD objekata čineći ih “pametnima”. Koristeći samo polilinije i tekstove, GstarConcrete omogućuje primjenu svih CAD naredbi na svoje objekte. To znači da svatko tko je vješt u CAD-u može bez napora navigirati i upravljati GstarConcrete softverom s lakoćom.

GstarConcrete bez napora obrađuje sve aspekte povezane s mjerilom, kao što su tekst, dimenzije i šrafure. Štoviše, kontinuirano se ažuirira u stvarnom vremenu, neprimjetno se prilagođavajući svim promjenama.

S uključivanjem pregleda treninga u svim prozorima, program postaje nevjerojatno jednostavan za korištenje, nalikuje korisnom vodiču ili opsežnom priručniku za trening.

O GstarConcrete softveru

GstarConcrete

Primjeri izrađeni s GstarConcrete softverom

GstarConcrete
GstarConcrete
GstarConcrete

Preuzmite besplatnu 30-dnevnu verziju
i isprobajte GstarConcrete sada

30 DANA BESPLATNO

* Besplatna probna verzija od 30 dana, kreditna kartica nije potrebna

Još niste sigurni?

Kontaktirajte nas za više informacija ili zatražite ponudu!