GstarCAD Standard

DWG kompatibilan 2D / 3D CAD sistem

Povoljna alternativa za AutoCAD LT

 

GstarCAD Standard

Povoljno licenciranje

Trajne licence, ažuriranja…

GstarCAD Standard

Dodaci / proširenja

Dodaci, moduli i proširenja

GstarCAD Standard

Usporedba verzija

GstarCAD Standard

GstarCAD Standard

Korisnička podrška

Pitanja, mišljenja, prijedlozi…

GstarCAD Standard

GstarCAD Standard


Najjeftiniji CAD program

GstarCAD Standard je po svojoj cijeni jedno od najfunkcionalnijih rješenja za univerzalno 2D crtanje na tržištu. Smatra se najboljom “cost-effective” alternativom za AutoCAD LT. S verzijom GstarCAD Standard imate neograničene mogućnosti za 2D CAD crtanje u skladu s međunarodnim propisima i vlastitim standardima (vrste linija, šrafure, kotiranje, predlošci itd.). Sve više bivših korisnika CAD programa, kao što je AutoCAD LT, odlučuje se za GstarCAD Standard.

GstarCAD je stvoren da vas što više podsjeća na AutoCAD (naredbe, sintaksa, palete, alatne trake). Međutim, cilj je da postojeći korisnik AutoCAD-a ne primijeti velike razlike između ova dva programa i posljedično ne ulaže vrijeme i novac u učenje novog CAD programa.

Funkcionalnost

Glavne funkcije

GstarCAD Standard

Precizno crtanje

Uz hvatanje točaka, unos koordinata, interaktivni kursor, snap funkciju i mrežu, možete precizno projektirati i izraditi svoje tehničke crteže brže i lakše bez pogrešaka.

GstarCAD Standard

Brza odzivnost

Vrlo brz odziv programa tijekom crtanja, modeliranja ili modificiranja vaših nacrta. Prije izvršavanja naredbe možete vidjeti željeni rezultat.

GstarCAD Standard

Asocijativno kotiranje

Različite mogućnosti označavanja i dimenzioniranja (linearno, paralelno, radijalno i kutno dimenzioniranje, opis koordinata i duljina lukova, itd.) Kada promijenite nacrt, kote se automatski prilagođavaju.

GstarCAD Standard

Uvoz referentnih crteža

Za lakši rad podržite svoje nacrte vanjskom referencom ili pozadinom (DWG, DWF, DGN, PDF ili rasterska slika). Nakon podešavanja položaja i veličine, možete prilagoditi prozirnost uvezenih

GstarCAD Standard

Brže promjene

Napravite različite varijante. Funkcije za kopiranje, rastezanje i zrcaljenje pojedinih odabranih elemenata omogućuju brži rad.

GstarCAD Standard

3D dizajn

Iako je GstarCAD idealan alat za 2D dizajn, Professional verzija je također prikladna za zahtjevne 3D dizajne.

GstarCAD Standard

3D modeliranje

Izradite 3D modele s Booleovim operacijama i standardnim CAD operacijama kao što su Extrude, Fillet i još mnogo toga. Također analizirajte informacije iz 3D elemenata kao što su moment inercije, težište i volumen.

GstarCAD Standard

3D prikaz

Interaktivna vizualizacija modela i mogućnost određivanja različitih načina prikaza (žičani, zasjenjeni, realistični…), što povećava kontrolu i kvalitetu vaših modela.

Više funkcija

GstarCAD Standard

Dinamično upisivanje

Više ne morate gledati u naredbeni redak na dnu zaslona, ​​sada se možete usredotočiti na pokazivač miša, čak i kada upisujete dimenzije ili naredbe. Osim toga, značajka AutoComplete nudi naredbe prikladne u tom trenutku.

GstarCAD Standard

Povećalo

Idealan alat za rad s velikim i kompliciranim nacrtima. Sada možete lokalno zumirati dio nacrta, bez povećanja cijelog zaslona.

GstarCAD Standard

Korisničko sučelje

Prilagodite izgled, sadržaj izbornika, grupe značajki s karticama i alatne trake po svom ukusu. Izradite vlastiti radni set za različite zadatke.

GstarCAD Standard

Radno okruženje

Možda vam se neće svidjeti moderno ”Ribbon” korisničko sučelje ako ste navikli na starije verzije AutoCAD-a, a u tom slučaju možete se prebaciti na klasično GstarCAD korisničko sučelje.

GstarCAD Standard

Integrirani API

Razvijate li aplikaciju za AutoCAD? Uz API integriran u GstarCAD (LISP, VBA, .NET, GRX – slično ARX / AutoCAD Runtime eXtension za C ili C ++ aplikacije), vaša će migracija biti puno lakša.

GstarCAD Standard

Upravitelj slojeva (Layera)

Crtanje sa slojevima je kao crtanje na ”paus” papiru, zaključajte ili skrijte određene slojeve. Kombinirajte više pojedinačnih slojeva u jedan sloj ili izbrišite nepotrebne slojeve. Nacrtajte pojedinačne slojeve koji su povezani s vašim područjem u jednom projektu. Nacrti će biti organiziraniji, jasniji i čitljiviji.

GstarCAD Standard

DWG format

Izravno otvorite nacrte koje su izradili vaši suradnici u AutoCAD-u ili AutoCAD-u LT. Jednostavno dovršite ili modificirajte dobivene nacrte jer GstarCAD također radi na temelju DWG i DXF datoteka. Spremite datoteku i pošaljite je natrag suradnicima bez uvoza ili izvoza.

GstarCAD Standard

Norme i standardi

Stvorite DWT podloge za crtanje s vlastitim postavkama ispisa, načinom dimenzioniranja, vrstama linija i šrafiranjem. Također, pripremite glave nacrte i sve potrebne blokove za svoj način rada i tako uštedite vrijeme pri osmišljavanju novih projekata

Novosti i poboljšanja

GstarCAD 2022

GstarCAD Standard

Poboljšanje ”plotanja” (PLOT)

U GstarCAD 2022 došlo je do značajnog poboljšanja u području plotanja u PDF format, plotanja s transparentnošću, plotanja rasterskih slika i funkcije zasjenjenog plotanja s opcijom „Hidden“. Rezultat je stoga mnogo precizniji.

GstarCAD Standard

Popravljen raster ”engine”

Ažurirani raster engine integriran je u GstarCAD 2022, koji podržava više formata slika, pa se čak i slike s milijardu piksela sada mogu umetnuti, ilustrirati, dopuniti i plotati ispravno.

GstarCAD Standard

Poboljšanje alata za dimenzioniranje

GstarCAD 2022 verzija također nudi poboljšane naredbe DIMREASSOCIATE, DIMREGEN, DIMCENTER itd.. kao i naredbu DIMLAYER uz pomoć koje će dimenzije biti jasnije i preciznije.

GstarCAD Standard

ACET sučelje

GstarCAD 2022 već podržava 351 ACET (Autocad Express Tools) sučelje. Sada se može koristiti mnogo više alata i dodataka razvijenih unutar ovih sučelja.

GstarCAD Standard

Multiline popravak

Verzija GstarCAD 2022 omogućuje jednostavno skraćivanje ili produljenje multiline-a s različitim objektima, linijama, polilinijama, krugovima, lukovima, elipsama, splajnovima itd.

GstarCAD Standard

Dodatno

  • Popravljeni alati za slojeve…
  • Dostupan način rada SDI (Single Document Interface)…
  • Popravljeni alata za grupe…
  • Poboljšana naredba CHANGEBASE i više…
VIŠE INFORMACIJA

GstarCAD 2021

GstarCAD 2020

GstarCAD 2019

GstarCAD 2018

GstarCAD Standard

Preuzimanje je jednostavno. Preuzmite besplatnu 30-dnevnu verziju i isprobajte softver. Prilikom kupnje trajne licence možete odabrati i opciju održavanja licence, koja omogućuje besplatnu tehničku podršku i buduće nadogradnje.

Isprobajte program prije kupnje

RAZMISLITE SADA

Uštedite na nadogradnjama, tehničkoj podršci i drugim pogodnostima uz opciju održavanja 365 AutoRenewal Subscription za vašu trajnu licencu.

GstarCAD Standard
Subscription AutoRenewal 365

Saznajte više o prednostima godišnje usluge održavanja licence