Više o GstarCAD-u

GstarCAD platforma funkcionira jednostavno i besprijekorno. Iskoristite priliku neograničenih mogućnosti dizajna s još vrijednih dodataka, sigurnom .dwg kompatibilnošću, OPEN APIs mogućnošću i lakoćom korištenja, koja će ubrzati Vaš radni proces i povećati Vaše prihode!

Nove karakteristike GstarCAD-a 2021 imaju cilj raditi jednostavno i besprijekorno prilikom kreiranja dokumentacije, pojedinosti ili dijeljenja crtanih podataka za ostvarivanje Vašeg dizajna. Tri važna rješenja za izradu nacrta u kombinaciji sa zajedničkim mogućnostima i inovativnim funkcijama je ono što ova verzija nudi svakom CAD korisniku.

Mogućnost suradnje je osigurana preko skladištenja u oblaku (Cloud storage). Pritom omogućava da projektni tim i timovi za dizajn i inženjering rade zajedno, efektivno, na centraliziranoj platformi. Mogućnost za gledanje i dijeljenje podataka preko oblaka uz pomoć desktop i mobile uređaja sada je moguće u službenom izdanju GstarCAD-a.

Inovativne karakteristike kao što su barkod i QR kod će utjecati na način skladištenja i praćenje relevantnih podataka za crtanje u CAD industriji.
Osim toga ova verzija pruža dodatna poboljšanja na svakodnevnom nivou, novu interface temu i mogućnost prilagođavanja iste, te korisnici imaju mogućnost odabira 64-bit operativnog sustava.

GstarCAD 2021 ponosi se novim i inovativnim alatima, s naglaskom na efikasnost projektiranja.

Sposobnosti i osnovne karakteristike

Usporedba

Klikom na gumb će otvoriti PDF s usporedbom programa GstarCAD Standard i GstarCAD Professional.

Sistemski zahtjevi

  • OS:Microsoft Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1; 64 ili 32 bit.
  • Procesor: Intel Pentium 4/AMD Athlon ili noviji,
  • Memorija: 1 GB ili više.
  • 100 GB slobodnog disk prostora,
    .
  • DVD-ROM: 8x.
  • Zaslon: Rezolucije najmanje 1024 x 768.