Prednosti nadogradnje vašega CAD softvera – GstarCAD 2021

Naš najbolji CAD softver GstarCAD brzo se razvija, a njegova popularnost raste u Europi i drugdje u svijetu. U slučaju da imate starjii softver, preporučljivo je pročitati ovaj članak.

Imate li stariju verziju GstarCAD – a iz 2018., 2017. ili čak 2016.?

Imate problema s otvaranjem novijih DWG datoteka?

Nedostaju vam neke novije značajke?

Želite li brži i stabilniji program bez grešaka?

Ako ste odgovorili s ”DA”, zanimala bi vas nadogradnja starije verziju na novu GstarCAD 2021 jer je sada pravo vrijeme za to. Trenutno imamo promociju nadogradnje starog softvera i preporučujemo da razmotrite nadogradnju vašega softvera.

Pogledajmo neke od najvažnijih razloga za nadogradnju vašega CAD softvera. Posljednjih godina postignut je veliki napredak.

1 Brz i stabilan CAD program

Visoke performanse, stabilnost i brzina igraju važnu ulogu za svaki CAD softver. Upotreba uobičajenih funkcija kao što su “Open”, “QSAVE”, “PLOT”, “CLIP”, “TRIM”, “PASTE”, “MOVE”, “DYNAMIC SELECTION” i druge, znatno je brža od ostalih CAD softvera. Velike se datoteke otvaraju još brže, kretanje je glatko i bez zaostajanja, što je najvažnije pri korištenju CAD softvera.

Očito je da je GstarCAD 2021 brži od ostalih CAD softvera u otvaranju i izvršavanju naredbe ZOOM, MOVE, SAVE, COPY. I to izuzetno dobro funkcionira prilikom izvršavanja naredbe COPY TO CLIPBOARD. Naš CAD softver ima visoke performanse bez obzira na veličinu datoteke, kada je riječ o malim crtežima manjim od 10Mb ili velikim crtežima većim od 100Mb. U usporedbi s drugim CAD softverima, ima manju potrošnju memorije što se može vidjeti u aplikaciji Windows Task Manager.

2 Najbolja CAD cijena

GstarCAD je dostupan u vidu trajne licence ili najma licence. Cijena CAD – a je mnogo niža od cijene konkurentskih CAD softvera. GstarCad također ima mogućnost dodavanja usluge automatskog obnavljanja pretplate (365 Subscription AutoRenewal service), gdje dobivate nadogradnju i druga ažuriranja te našu tehničku podršku za poštenu godišnju cijenu. Naš tim vrlo je brz i uspješan u rješavanju vaših problema s CAD softverom.

3 Savršena kompatibilnost s drugim CAD / BIM softverima

GstarCad neprestano poboljšava svoju kompatibilnost s drugim CAD softverima. Od formata, sučelja, strukture naredbi, korisničkih navika do prilagodbe postavki i aplikacija / dodataka. GstarCAD 2021 je uvijek bio poznat po visokoj kompatibilnosti s AutoCAD – om i ostalim CAD softverima. U slučaju da imate stariju verziju CAD softvera, vjerojatno vam nedostaje najnoviji DWG format 2018 te imate problema s otvaranjem novih DWG datoteka. Ažuriranim novim CAD softverom možete otvoriti i spremiti projekte u najnovijim DWG formatima.

Kompatibilnost s AutoCAD – om također se pokazuje podrškom za datoteke: DWT, DWS, LISP, LSP, MNU, CUI, CUIX, DST, PAT, SHX, LIN, SAT, 3DS, DST, WMF, STL, EMF, DGN, DWF, VLX, VBA, PDF i još mnogo toga.

GstarCAD je također kompatibilan s BIM softverima. Zahvaljujući podržanim IFC datotekama možemo uvesti 3D modele iz BIM programa kao što su Revit, ArchiCAD, Allplan, ARCHLine itd. To vam omogućuje rad s tvrtkama i suradnicima koji koriste BIM softvere.

U AdriaBIM – u koji pokreće tvrtka e-DISTI, postoji širok spektar softvera za inženjere i tehničare, najbolji BIM softveri za područja građevine, arhitekture i geodezije po pristupačnim cijenama.

4 Poboljšani CAD u PDF uvoz / izvoz i ‘plotanje’

Nova verzija CAD softvera poput GstarCAD 2021 omogućuje vam uređivanje PDF datoteka izravno u CAD softveru i može pretvoriti PDF datoteku u linijski crtež. Pored uređivanja uvezene PDF datoteke izravno u CAD softveru, PDF datoteke još uvijek možete koristiti kao skicu za svoje crteže.

U novjim verzijama, otkrivene greške (‘bugovi’) su uvijek otklonjenje.

U GstarCAD 2021 dodane su nove opcije ‘plotanja’. Sada prilikom ispisa možemo promijeniti svojstva prikaza kao što su sjenčanje, prozirnost itd.

5 Suradnja u CAD softveru

GstarCAD je CAD softver koji podržava ‘Collaborative Design’ omogućuje da više ljudi dizajnira jedan projekt. Dizajneri mogu biti iz jedne ili različitih tvrtki ili odjela. Na ovaj način dizajneri su u stanju pratiti promjene i mogu se vratiti na bilo koju prethodnu verziju projekta. Jednim klikom možete pronaći određenu promjenu dizajna koja osigurava kvalitetu i točnost projekta. ‘Collaborative Design’ dostupan je besplatno svim korisnicima GstarCAD – a 2019 i novijih. Pogledajte kratki isječak.

Najveća prednost suradnje je što pojednostavljujemo stvari jer nema potrebe za dijeljenjem i slanjem DWG datoteka, a povećana je kontrola nad promjenama. Jedna od najvećih prednosti suradnje je poboljšanje produktivnosti i učinkovitosti pružanjem ‘real – time’ komunikacije između članova projektnog tima, što olakšava komunikaciju i smanjuje greške.

Ovo se rješenje također pokazalo vro važnom poveznicom za rad od kuće, što smo nažalost doživjeli ove godine zbog okolnosti širom svijeta.

6 Nove CAD značajke i poboljšanje postojećih alata

Od verzije GstarCAD 2018, postoje neke nove značajke i alati:

– Još bolje korisničko sučelje s novim izgledom i novim alatnim trakama
– Ravnina rezanja s kojom možete rezati pojedinačne elemente i 3D modele
– Pohrana i tablice, za popis materijala i količinu materijala
– Komunikacija s proračunskim tablicama Excel
– Funkcija niza za množenje elemenata
– Sinkronizacija atributa
– Poboljšani dinamički blokovi
– Nove opcije kopiranja kao što su postupno kopiranje
– Poboljšana 3D grafika i vizualizacija
– Fleksibilnije modeliranje u 3D okruženju
– Pregled naredbni prilikom crtanja i korištenja naredbi kao što su Extend i Trim

Želite isprobati novi GstarCAD? Preuzmite 30 – dnevnu demo verziju s naše stranice i kontaktirajte nas u slučaju bilo kakvih pitanja.