Što je GstarCAD studentska licenca? Trebate besplatnu CAD studentsku licencu? Studenti i obrazovne ustanove mogu besplatno koristiti CAD softvere.

GstarCAD studentska licenca dostupna je za sve obrazovne ustanove i omogućuje besplatnu instalaciju i korištenje GstarCAD programa na svim računalima u školi ili kod kuće. Korisnik CAD studentske licence može biti profesor, učenik, student ili polaznik tečaja.

Što je GstarCAD?

GstarCAD je visokokvalitetna i trenutno najpopularnija CAD alternativa u Sloveniji. Omogućuje 2D i 3D projektiranje na vrlo brz i učinkovit način. Korisničko sučelje i način rada gotovo su identični AutoCAD programu. Više o programu pročitajte OVDJE.

GstarCAD nudi besplatne CAD studentske licence za sve učenike, studente i profesore. U nastavku članka pročitajte kako doći do besplatnih studentskih licenci za GstarCAD.

Kako dobiti besplatnu GstarCAD studentsku licencu

  1. Preuzmite GstarCAD demo verziju OVDJE. Probna verzija dostupna je svima za besplatno korištenje 30 dana.
  2. Ukoliko se odlučite za program, pošaljite nam upit na naš email ili nas nazovite. Upit treba sadržavati osnovne podatke o ustanovi te e-mail adres i broj telefona kontakt osobe. Također zahtijevamo vašu izjavu da će se softver koristiti samo u obrazovne svrhe.
  3. Poslat ćemo vam obrazac koji ćete ispuniti i vratiti ovjeren potpisom odgovorne osobe i pečatom obrazovne ustanove.
  4. Nakon što primimo vaš upit i obrazac, poslat ćemo vam serijske brojeve za aktivaciju GstarCAD studentske licence.

Studentska CAD licenca izdaje se na razdoblje od 1 akademske godine. Ako želite koristiti GstarCAD nakon isteka godišnje studentske CAD licence, zatražite obnovu licence ili novu verziju programa. Prije isteka, pošaljite zahtjev za obnovu licence za još jednu godinu.

Za sve studente/učenike koji žele koristiti besplatnu GstarCAD licencu

Ako ste student/učenik i želite koristiti GstarCAD u školi ili kod kuće, obratite se svom profesoru. Obavijestite ih o ovoj promociji jer mnogi ljudi još ne znaju za GstarCAD. Svatko može isprobati GstarCAD preuzimanjem s naše web stranice. Nakon toga samo moraju poslati upit.

Tako ćete potpuno besplatno moći koristiti CAD program u obrazovne svrhe.

GstarCAD studentska licenca je besplatna!

Svaki učenik/student vrlo vjerojatno treba CAD program koji se može lako instalirati i koristiti bilo gdje i bilo kada. GstarCAD studentska licenca je besplatna i dostupna u bilo koje vrijeme.

U slučaju dodatnih pitanja obratite se našoj podršci.