Zadovoljstvo nam je objaviti da je izašla nova verzija GstarCAD Mechanical 2021. GstarCAD Mechanical 2021 je softver specijaliziran za dizajn i proizvodnju u strojarstvu.

Možemo istaknuti neke novosti, a za više pogledajte naše videozapise na Youtube kanalu AdriaBIM.

Standardizacija vaših projekata

GstarCAD Mechanical 2021 je standardiziran softver s ugrađenim međunarodnim standardima kao što su ANSI / BSI / CSN / DIN / GB / GOST / ISO / JIS, koji se lako mogu prilagoditi svim vašim projektnim zahtjevima.

GstarCAD Mechanical 2021 je dostupan!

Veća kompatibilnost

GstarCAD Mechanical 2021 ima još veću kompatibilnost formata s AutoCAD Mechanical, potpuni osnovni podatci crteža iz AutoCAD Mechanical mogu se pročitati i prikazati i obrnuto. Korisnici mogu vrlo lako uređivati i spremati crteže iz programa AutoCAD Mechanical.

GstarCAD Mechanical 2021 je dostupan!

Alati za dimenzioniranje i označavanje simbola

GstarCAD Mechanical 2021 nudi brojne napredne alate za brzo i učinkovito kotiranje koji pomažu korisnicima da se točnije i učinkovitije bave kotiranjem i označavanjem elemenata.

GstarCAD Mechanical 2021 je dostupan!

Pomoću GstarCAD Mechanical 2021 korisnici štede više vremena unoseći bilješke i simbole. Što je još važnije, korisnici mogu dodati svoje novostvorene simbole u biblioteku simbola.

GstarCAD Mechanical 2021 je dostupan!

Još poboljšanja

Istražite poboljšanja značajki funkcije Associative Balloon i inventara materiala te upravljanja podatcima.

Možemo jednostavno kopirati i zalijepiti ili koristiti funkciju ‘povuci i spusti’ za preuređivanje dijelova na popisu elemenata.

GstarCAD Mechanical 2021 je dostupan!

Poboljšana funkcija Associative Hide

Asocijativno skrivanje omogućuje korisnicima upravljanje skrivenim detaljima. Optimizirano kompatibilno skrivanje u GstarCAD Mechanical 2021 uvelike poboljšava učinkovitost i preciznost izračuna te štedi naše vrijeme.

GstarCAD Mechanical 2021 je dostupan!

Preuzmite besplatnu 30-dnevnu demo verziju!

Koristeći napredne i inteligentne CAD alate za brzo uređivanje i dizajniranje inženjerskih projekata, GstarCAD Mechanical 2021 zasigurno će pomoći u poboljšanju učinkovitosti dizajna bez grešaka.

Preuzmite ga i koristite besplatno 30 dana:  https://www.gstarcad.si/gstarcad-mechanical-demo/

Stupite u kontakt s nama, rado ćemo vas savjetovati i pomoći vam u korištenju programa.