Tražite li besplatni DWG Viewer softver, samo da biste otvorili i provjerili DWG crteže? Pročitajte ovaj članak i preuzmite ga besplatno!

DWG Viewer – besplatni CAD softver

DWG i DXF datoteke su najčešći formati za inženjere i tehničare koji crtaju tehničke crteže. Mnogo ljudi traži besplatni softver samo za pregled i mjerenje primljenih DWG crteža. Probna verzija GstarCAD vam omogućuje čitanje, otvaranje i mjerenje DWG datoteka čak i nakon isteka probne verzije od 30 dana. Nakon probnog razdoblja od 30 dana nećete moći spremiti datoteke, ali možete pregledati i izmjeriti DWG crtež. Omogućene su sve funkcije crtanja i modeliranja, ali se datoteka ne može spremiti. U slučaju ispravki i spremanja DWG crteža trebat će vam puna verzija GstarCAD softvera

Što je DWG datoteka?

DWG (označen produžetkom naziva datoteke .dwg) je izvorni format CAD datoteke, koji je razvio Mike Riddle krajem 1970 – ih, a Autodesk ga je 1982. licencirao kao osnovu za AutoCAD. Od 1982. Autodesk je stvorio 20 verzija DWG datoteka, a najnovija je DWG 2018.

DWG format je vjerojatno najčešće korišteni format za CAD crteže.

Besplatno preuzimanje DWG / DXF preglednika

U slučaju da trebate samo pregledati nacrte i provjeriti dimenzije, za to možete koristiti GstarCAD čak i nakon isteka probne verzije. Ostali CAD programi potpuno su zaključani nakon isteka probne verzije. Mnogi korisnici to ne znaju pa je vrijeme da naglasimo i ovu prednost GstarCAD – a.

Postoje i druge mogućnosti: na našoj web stranici također su dostupne aplikacije DWG FastView pomoću kojih možete pregledavati primljene DWG datoteke na svojem Android uređajima bilo gdje i bilo kada..

Preuzmite GstarCAD s naše web stranice.