ARTISAN

Artisan

GstarCAD ima podržan program Artisan koji nam pomaže pri izradi fotorealističnih slika i vizualizaciji. Artisan je poznat širom svijeta kao odlično rješenje za renderiranje za CAD dizajnere koji žele brzo i jednostavno stvoriti kvalitetne i fotorealistične slike. Odličan je izbor za sve dizajnere koji žele najbolji učinak renderiranja, inovativne značajke i iznimne mogućnosti GstarCAD-a kombinirati s Artisanom.

Upotreba

Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje i omogućuje korisnicima trenutno stvaranje fotorealističnih prikaza i vizualizacija 3D projekata u GstarCAD okruženju. Snažna kombinacija Artisana i GstarCAD-a ne samo da je olakšala renderiranje s intuitivnim korisničkim sučeljem, već je ponudila i širok raspon unaprijed postavljenih materijala, postavki pozadine i osvjetljenja za CAD dizajnere.

Stvaranje vizualizacija u stvarnom vremenu nikada nije bilo tako jednostavno, korisničko sučelje je toliko intuitivno da će ga čak i dizajner početnik smatrati jednostavnim za korištenje. S Artisanom integriranim kao motorom za renderiranje, suradnički dizajn GstarCAD 2022 na DWG osnovi omogućuje korisnicima da trenutno kreiraju realistične vizualizacije svih 3D projekata, poboljšavajući radnu učinkovitost i skraćuje vrijeme rada.

Što je još važnije, postoji knjižnica koja se stalno ažurira i korisnici mogu dijeliti svoj materijal kako žele. Aplikacija također omogućuje precizno pozicioniranje scene prema namjeri dizajnera.