Aplitop, koji koriste tisuće korisnika širom svijeta, sveobuhvatno je rješenje za planiranje projekata povezanih s cestama, terenima i geodezijom. Program je vrlo jednostavan za upotrebu, uz to je i pristupačan, a možete birati između trajnih ili godišnjih licenci.

Predstavljamo vam novost, naime Aplitop softver je sada dostupan i korisnicima GstarCAD – a!

Rješenje za niskogradnju, ceste i geodeziju – Aplitop na GstarCAD – u!

Što je Aplitop?

APLITOP je specijalizirani softver dizajniran za geodete i inženjere usmjerene na niskogradnju. Aplitop je poznat po svojoj kvaliteti i tehničkoj podršci, dizajnira svoje proizvode kako bi kupci bili zadovoljni i aktivno sudjeluje u inovativnim istraživačkim projektima u području BIM – a, point clouda ili virtualne stvarnosti.

Aplitop za GstarCAD!

Do danas je Aplitop bio dostupan za korisnike AutoCAD – a o BricsCAD – a, a odsada je dostupan i korisnicima GstarCAD – a.

Aplitop softver kompatibilan je s najnovjim verzijama GstarCAD – a, tako da ga možete koristiti na svom CAD programu.

Saznajte više o softveru Aplitop

Aplitop proizvodi pokrivaju cijelo područje, od hvatanja prostornih podataka iz zraka, obrade, pretvaranja u točne 3D modele, fotogrametrije i standardnih softverskih alata važnih za suvremene geodete. Aplitop je španjolski softver koji je sa svojim softverskim rješenjima prisutan na tržištu više od 30 godina i ima bogato iskustvo koje je implementirano u softverska rješenja za učinkovit i lak rad.

Postoji nekoliko Aplitop modula za geodezijo:

  • TcpMDT Standard
  • TcpMDT Professional
  • TcpMDT Images
  • TcpMDT Surveying
  • TcpMDT PointCloud

Postoje i drugi moduli za područje dizajna tunela i fotogrametrije.

Kontaktirajte nas za više informacija!