GstarCAD Mechanical

Ubrzajte postupke izrade nacrta i dizajniranja

GstarCAD Mechanical Softver za izradu nacrta/dizajniranje. GstarCAD Mechanical 2021 pokriva sva područja strojarskog dizajniranja. Osigurava najnoviju biblioteku standardnih dijelova, simbola i alata za dimenzioniranje koji su u skladu sa standardima različitih država i kompatibilni s AutoCAD Mechanical crtežima.

Ubrzavanje planiranje u strojarstvu

GstarCAD Mechanical 2021 softver za dizajn pogodan za sva područja mehanike. Sadrži najnoviju kolekciju standardnih komponenti, simbola i alata za dimenzioniranje, u skladu s različitim standardima pojedinih zemalja. Pametno i standardizirano planiranje značajno povećava učinkovitost rada na dizajnu u strojarstvu, precizan je i omogućuje realizaciju Vaše ideje.

Besplatna probna inačica

Ključne značajke

GstarCAD mechanical

Alati za planiranje

Pojednostavite tehničko crtanje dokumentacije pomoću inteligentnih alata za izradu otvora, osnih linija, konstrukcijskih linija … i još puno, puno više …

GstarCAD mechanical

Alati za ponovno korištenje

Brzo ažuriranje crteža pomoću snažnih alata s kojima je korisniku omogućeno uređivanje prethodnih operacija. Jednostavno ponovno uređivanje svojstva bez potrebe za uklanjanjem i ponovnim kreiranjem originalnih svojstava.

GstarCAD mechanical

Alati za dimenzioniranje

Power dimension čini dimenzioniranje lakšim postavljanjem varijable relevantne za proizvodnju, integrira toleranciju i uklapa podatke popisa. Višestruki alat predimenzioniranja stvara serije dimenzija bez napora koji su smješteni na odgovarajući način.

GstarCAD mechanical

Simboli

Uštedite vrijeme pri unosu bilješki oslanjajući se na više od 11 vrsta simbola kao što su teksture površina, opcije kontrolnih okvira, simboli za zavarivanje, identifikator datuma i cilja, konusa i udubljenosti, rubni simboli itd.

GstarCAD mechanical

Lista dijelova

GstarCAD Mechanical podržava izdvajanje BIM podataka iz DWG datoteka i time osigurava bolju ponovnu upotrebu, unapređivanje efikasnosti i točnosti razmjene podataka dizajna. Pored toga su funkcionalnosti balončića i liste vezane na strojarske dijelove koje ostaju ažurirane dok se mijenjaju informacije prepoznatih dijelova …

GstarCAD mechanical

Tablica otvora

GstarCAD Mechanical snabdijeva asocijativne karte otvora. Precizno kreirajte veze između modela i tablica, podrška za dodavanje ili uklanjanje otvora u realnom vremenu te sortiranje otvora skladno prema zadanim uvjetima. Smanjuje mogućnost grešaka koje se pojavljuju zbog ručnog uređivanja.