Artisan

SAVRŠENO RJEŠENJE ZA RENDERE.
BRZO I JEDNOSTAVNO STVARAJTE
KVALITETNE I FOTO-REALISTIČNE
SLIKE.

Jednostavno izradite visokokvalitetne slike svog modela.

Savršeno rješenje za renderiranje visokokvalitetnih i foto-realističnih slika.

Artisan
  • S LAKOĆOM IZRADITE VISOKOKVALITETNE SLIKE VAŠIH MODELA

    Izradite slike bez potrebe za učenjem složenih parametara koje zahtijevaju neki drugi proizvodi.

  • SNIMITE SVOJE IDEJE KAO ARTISAN ‘SNAPSHOT’

    Spremite svoje završene ideje u ‘SnapShot’ ili ih iskoristite za prikaz tijeka rada.

  • STVORITE VIŠE SLIKA U MANJE VREMENA S ARTISAN NETWORK

    Iskoristite druga računala na vašoj mreži za dijeljenje posla pri renderiranju.

ARTISAN za GstarCAD

Artisan je u cijelom svijetu poznat kao savršeno rješenje za renderiranje za CAD dizajnere koji žele brzo i jednostavno stvarati visokokvalitetne i fotorealistične slike. Došao je dan za sve one dizajnere koji žele najbolji učinak renderiranja kao i inovativne značajke i izvanredne performanse iz GstarCAD-a.
ARTISAN je savršeno rješenje za renderiranje za zaposlene dizajnere koji žele jednostavno stvarati slike kako bi ubrzali dizajn i proces donošenja odluka. Širok raspon unaprijed postavljenih materijala i postavki rasvjete plus mogućnost stvaranja vlastitih realističnih materijala čine ARTISAN užitkom za korištenje.

Jednostavno stvarajte visokokvalitetne slike vaših modela

Stvorite vrhunske renderirane slike uz minimalan trud. Sveobuhvatna paleta materijala, pozadina i shema osvjetljenja čini stvaranje slike jednostavnim zadatkom. Sve funkcionira na principu ‘povuci i ispusti’ (drag-and-drop) i, zajedno s vrlo interaktivnim zaslonom u stvarnom vremenu po kojem se možete kretati, moći ćete složiti savršenu sliku kako biste svoj dizajn prikazali na najbolji mogući način.

Artisan

ARTISAN početni BIM tečaj:

Artisan

Zabilježite svoje ideje kao ARTISAN SnapShot

Spremite svoje završene ideje u ‘SnapShot’ ili ih iskoristite za prikaz tijeka rada.
Zabilježite promjene koje ste napravili u ARTISANU jednim klikom kao SnapShot, koji bilježi sve što ste stavili u scenu. Ne postoji ograničenje broja snimaka i kombinacija dizajna koje možete spremiti, što vam omogućuje da izgradite svoju prezentaciju kao i da se vratite na ranije ideje.
Kada se model promijeni, jednostavno ponovo renderirajte sve SnapShotove jednim klikom kako biste vidjeli te ideje s novim modelom.

Artisan

Stvorite više slika u manje vremena
s ARTISAN Network

Iskoristite druga računala na vašoj mreži za dijeljenje posla pri renderiranju.
Artisan Network vam omogućuje korištenje pune snage vaše mreže dijeljenjem rendera koje treba izraditi i omogućuje vam da obavite posao u djeliću vremena.
Renderiranje SnapShotova nikada nije bilo brže, uz to, moći ćete nastaviti sa svojim dizajnom bez odgode. Kao i uvijek, olakšali smo vam to s našim intuitivnim parćenjem renderiranja koji vam omogućuje praćenje i određivanje prioriteta vaših zadataka renderiranja na vašoj mreži.
Bez obzira radite li za malu dizajnersku agenciju ili veliku korporaciju, iskoristite ovu sjajnu novu značajku; naši paketi od 5 licenci sada su dostupni kod naših resellera.

ARTISAN je savršeno rješenje za renderiranje za zaposlene dizajnere koji žele jednostavno stvarati slike kako bi ubrzali dizajn i proces donošenja odluka.

10 DANA BESPLATNO

* Besplatna 10 – dnevna probna verzija, nije potrebna kreditna kartica

Još niste sigurni?

Kontaktirajte nas za prezentaciju programa!